Ons aanbod

Naast kleine opdrachten werkt HuGe BV ook totaalprojecten af van A tot Z, zowel voor particuliere klanten als voor professionele aannemers.​

Badkamers en Sanitair

Is uw badkamer of douche toe aan vernieuwing? U zoekt een loodgieter die uw project van A tot Z ter harte neemt? Lees hier verder.

HuGe BV is uw partner voor de installatie en renovatie van uw badkamer en/of sanitaire ruimtes. Welke stijl u ook wenst (klassiek, modern, landelijk,…), we bespreken samen met u de keuze van de materialen en de daarbij horende prijs. Steeds rekening houdend met uw budget en wensen.

Wij doen alle werken van A tot Z zodat uw renovatie of installatie van uw badkamer snel en efficiënt verloopt. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe en/of gerenoveerde badkamer een pronkstuk wordt!

U kan bij ons terecht voor de installatie van:

  • Badkamers: volledige inrichting van A tot Z
  • WC’s & douche ruimtes
  • Buitenkranen & tuindouches
  • Huishoudelijke wateraansluitingen
  • Waterontharders


Wij komen steeds langs voor een offerte en vrijblijvend advies.

HuGe sanitair

Regenwater recuperatie

U wenst te besparen op uw waterfactuur? U heeft last van kalk in het water? U bent op zoek naar een oplossing? Lees hier verder.

Regenwaterrecuperatie: Vanuit een economisch en ecologisch standpunt is het een wijze keuze om uw regenwater te recupereren voor het spoelen van uw toiletten, het besproeien van uw tuin én zelfs voor het gebruik van uw wasmachine. Wij zorgen voor de aansluiting en voor de correcte filters zodat u zonder problemen uw regenwater kan gebruiken. Gebruik uw regenwater en bespaar op uw waterfactuur!

Reinigen regenwaterput: Ook staan we in voor het reinigen en onderhouden van uw regenwaterput. Het is aangewezen van deze tweejaarlijks te laten reinigen, om oa. nare geurtjes te vermijden.

Waterontharders: Wij plaatsen waterontharders waardoor we de kwaliteit van het stadswater optimaal maken. Dit zorgt niet alleen voor beter drinkwater, maar uw elektrische toestellen (koffiezetapparaten, wasmachines,…) gaan veel langer mee. De aanwezigheid van kalk in uw water zorgt ook voor energieverlies. Een waterontkalker is dé oplossing!

Ontstoppingen

Een verstopte leiding? Problemen met de afvoer? U heeft dringend advies nodig of een snelle interventie? Lees hier verder.

Als loodgieter ontstoppen we niet alleen de leiding van uw toilet of wc, ook het ontstoppen van uw douche, gootsteen, keuken of waterleiding behoort tot onze specialiteiten. Door het reinigen van leidingen en afvoerbuizen kan u deze opnieuw gebruiken.

Een kleine moeite voor ons, een grote kostenbesparende tussenkomst voor u.

Ontstoppingen HuGe

Interventies bij waterbreuken of lekken​

Vochtplekken op uw plafond? Een natte muur of gesprongen leiding? U zoekt hulp met een lekkage?​

meer uitleg…